AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin önünde havuz görmek

Kahve falında evinin önünde havuz görmek

Kahve falında evinin önünde havuz görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında evinin önünde havuz gördüyseniz:

  • Masraflarını karşılayamayan iş, plan veya düzenlemelerde kesintiler yapılması gerekebilir.

Kahve falında evinin önünde havuz görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin önünde havuz görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında evin önünü kalabalık görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sıhhat ve huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında evin önünde fare görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, onlara hocalık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinin önünde asker görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine yorulur.

Kahve falında evin önünde araba görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına alamet eder.

Kahve falında evin önünde ayakkabılar görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında evin önünde ateş görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, bunu da herkese ilan edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir