AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünde asker görmek

Kahve falında evin önünde asker görmek

Kahve falında evin önünde asker görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin önünde asker gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendinize saklamamanız durumunda pişmanlık duyabilirsiniz.

Kahve falında evin önünde asker görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında evinin önünde asker görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin önünü sulamak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, bekârlığına da veda edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde balık görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde deniz görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında evin önünde at görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında evin önünde siyah araba görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, ibadete ağırlık verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde su görmek özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, helal kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir