AnaSayfa / Genel / Kahve falında antalyaya gittiğini görmek

Kahve falında antalyaya gittiğini görmek

Kahve falında antalyaya gittiğini görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ona özlemle sarılacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında antalyaya gittiğini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz mükemmel seviyede olabilir.

Kahve falında düğün ve cenaze aynı anda görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, bereket ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında antifiriz görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında antep fıstıklı çikolata görmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek terfi edeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında otobüse son anda yetişmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine delalettir.

Kahve falında taze antep fıstığı yemek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, içinin ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında antep işi görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine yorulur.

Kahve falında düğün ve cenazeyi aynı anda görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir