AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün ve cenaze aynı anda görmek

Kahve falında düğün ve cenaze aynı anda görmek

Kahve falında düğün ve cenaze aynı anda görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında düğün ve cenaze aynı anda gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için dil dökmenin veya zaman harcamanın manası olmayabilir.

Kahve falında düğün ve cenaze aynı anda görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Kahve falında düğün ve cenazeyi aynı anda görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, makbul olan mallar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında gece ve gündüzü aynı anda görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında ay ve güneşi aynı anda görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneşle ayı aynı anda görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına alamet eder.

Kahve falında güneş ve ayı aynı anda görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında otobüse son anda yetişmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında antalyaya gittiğini görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir