AnaSayfa / Genel / Kahve falında antep işi görmek

Kahve falında antep işi görmek

Kahve falında antep işi görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, zor günlerden geçeceğine, sözlerinden çıkmayacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antep işi gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin beklentilerini boşa çıkaracak başladığınız işi başarıyla bitereceksiniz.

Kahve falında antep işi görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalettir.

Kahve falında otobüse son anda yetişmek aksiliklerin baş göstereceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine yorulur.

Kahve falında antep fıstıklı baklava görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında güneşle ayı aynı anda görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine yorulur.

Kahve falında ölümden son anda kurtulmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir anda kar yağdığını görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antep fıstıklı tatlı yemek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında antep fıstık yemek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir