AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün ve cenazeyi aynı anda görmek

Kahve falında düğün ve cenazeyi aynı anda görmek

Kahve falında düğün ve cenazeyi aynı anda görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, onları tebrik edeceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün ve cenazeyi aynı anda gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren bazı sorunlardan kurtulmanız da mümkündür.

Kahve falında düğün ve cenazeyi aynı anda görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında düğün ve cenaze aynı anda görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ay ve güneşi aynı anda görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, mal ve para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında güneş ve ayı aynı anda görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında gece ve gündüzü aynı anda görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında güneşle ayı aynı anda görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğulmaktan son anda kurtulmak yalnız hissetmeye, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil antep fıstığı görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir