AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze antep fıstığı yemek

Kahve falında taze antep fıstığı yemek

Kahve falında taze antep fıstığı yemek her şeyin iyiye doğru gideceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, şen kahkahalar atacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında taze antep fıstığı yemek gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi açıkça belirtip, pazarlık aşamasında kendi lehinize adımlar atmanız gerekiyor.

Kahve falında taze antep fıstığı yemek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, yardımcı olmayacağına delalet eder.

Kahve falında taze antep fıstığı görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında antep fıstıklı çikolata yemek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, rahat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında antep fıstık yemek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına tabir olunur.

Kahve falında antep fıstığı yemek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında antep fıstıklı tatlı yemek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret eder.

Kahve falında antep fıstığı görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında antep fıstığı kabuğu görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir