AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi merdiven çıkmak

Kahve falında mavi merdiven çıkmak

Kahve falında mavi merdiven çıkmak işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • karşılaşabilirsiniz, Fikirlerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında mavi merdiven çıkmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında zorlu merdiven çıkmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla merdiven çıkmak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okulda merdiven çıkmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenleri ters çıkmak kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenle dama çıkmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında geniş merdivenden çıkmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir