AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin kapısının açıldığını görmek

Kahve falında evinin kapısının açıldığını görmek

Kahve falında evinin kapısının açıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin kapısının açıldığını gördüyseniz:

  • Planlardaki son dakika değişiklikleri lehinize olabilir.

Kahve falında evin kapısının açıldığını görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin kapısının açıldığını görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı açıp içeri girmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gök kapısının açıldığını görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kapının açılmasını görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı kapının açıldığını görmek mutlu günlerin yaşanacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açılan kapılar görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir