AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarla kapı açmak

Kahve falında anahtarla kapı açmak

Kahve falında anahtarla kapı açmak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtarla kapı açmak gördüyseniz:

  • Durumu kontrol ederek konuşmakta fayda var.

Kahve falında kapıyı anahtarla açmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında kırık anahtarla kapıyı açmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında büyük anahtarla kapı açmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtarsız kapı açmak insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, şen kahkahalar atacağına alamet eder.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir