AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarsız kapı açmak

Kahve falında anahtarsız kapı açmak

Kahve falında anahtarsız kapı açmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarsız kapı açmak gördüyseniz:

  • İçgüdülerini kontrol edemeyen veya sezgilerine göre davranan kişiler nedeniyle, belli konulardaki yönünüzü tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında büyük anahtarla kapı açmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı açmak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kapıyı anahtarla açmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına tabir olunur.

Kahve falında anahtarla araba kapısı açmak ruhunu güzelleştireceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık anahtarla kapıyı açmak fal sahibinin şansının açılacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir