AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı anahtarla açmak

Kahve falında kapıyı anahtarla açmak

Kahve falında kapıyı anahtarla açmak ana baba duası alınacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kapıyı anahtarla açmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya işinizi ilgilendiren konular hassasiyet gerektiriyor.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtar kapı açmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında büyük anahtarla kapı açmak yaşamının yoluna gireceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarsız kapı açmak çok büyük başarılar kazanılacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kırık anahtarla kapıyı açmak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında anahtarla kapı açmak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir