Kahve falında evin kapısı görmek

Kahve falında evin kapısı görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, başarısızlıklara düşeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, esenlik bulacağına, hastalıktan şifa bulmaya delalet eder.

Kahve falında evin kapısı gördüyseniz:

  • Konu her ne ise, inanarak devam etmeniz gerekiyor.

Kahve falında evinin kapısının olmadığını görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında evin kapılarını yenilemek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına işaret eder.

Kahve falında evin kapısının çıktığını görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, aynı karşılığı alamayacağına delalet eder.

Kahve falında evinin kapısını açmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, iyiliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin kapısını açamamak emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında evin kapılarını açık görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin kapılarını değiştirmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin dış kapısını görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, dirliğin bozulabileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir