AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapılarını yenilemek

Kahve falında evin kapılarını yenilemek

Kahve falında evin kapılarını yenilemek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına delalet eder.

Kahve falında evin kapılarını yenilemek gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Kahve falında evin kapılarını yenilemek bir süre belini doğrultamayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı yenilemek yanlış kararlar vereceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında evin çatısını yenilemek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında evini yenilemek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, mutluluğunun katlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin eşyalarını yenilemek saygınlığını yitireceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içini yenilemek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evinin eşyalarını yenilemek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dişlerini yenilemek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir