AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapılarını değiştirmek

Kahve falında evin kapılarını değiştirmek

Kahve falında evin kapılarını değiştirmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında evin kapılarını değiştirmek gördüyseniz:

  • Biraz anlayışlı olmak ya da romantik planlar yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir ya da ihmal edilmişlik hissini ortadan kaldırabilir.

Kahve falında evinin kapısının değiştiğini görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına işarettir.

Kahve falında evin kapılarını değiştirmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı değiştirmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına alamet eder.

Kahve falında kapının kilidini değiştirmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına işarettir.

Kahve falında kapı değiştirmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret eder.

Kahve falında kapı değiştiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının yerini değiştirmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet eder.

Kahve falında kapının değiştiğini görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, kişinin içinin daralacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir