AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık yakmak

Kahve falında ışık yakmak

Kahve falında ışık yakmak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ışık yakmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında ışık yakmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında ışıkları yakmak geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında evde ışık yakmak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışığı yakmak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin ışıklarını yakmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, bereketli bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin ışığını yakmak kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, hasret çekileceğine yorulur.

Kahve falında evin ışıklarını yakmak sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir