AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışığı yakmak

Kahve falında ışığı yakmak

Kahve falında ışığı yakmak hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ışığı yakmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen veya arasında yaş farkı bulunan gruplarla değişik aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında evin ışıklarını yakmak çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ışık yakmak fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caminin ışıklarını yakmak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, hem de zengin biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde ışık yakmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ışıkları yakmak güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ışığı yakmak işlerinin baltalanacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evin ışığını yakmak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir