AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışığı açmak

Kahve falında ışığı açmak

Kahve falında ışığı açmak bazı şeylerin ortaya çıkacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ışığı açmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapabileceğiniz değişimleri gözden geçirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Kahve falında ışıkları açmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında evin ışıklarını açmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Kahve falında ışık açmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ışığı açmak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta ışık açmak çok büyük çalışmalara girileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz ışıklar görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yıldız ışığı görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine delalettir.

Kahve falında kabeyi ışıklı görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir