AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıkları açmak

Kahve falında ışıkları açmak

Kahve falında ışıkları açmak bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ışıkları açmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında ışık açmak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ışık açmak çok büyük üzüntüler duyacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin ışıklarını açmak hedeflerini tutturacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ışıkları açmak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında ışığı açmak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak ışıklar görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine delalettir.

Kahve falında evde ışık yakmak verimin her geçen gün artacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ışık vermek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir