AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde taş görmek

Kahve falında evin içinde taş görmek

Kahve falında evin içinde taş görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde taş gördüyseniz:

  • Evinizde bazı olumsuz sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde taş görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde çakıl taşı görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, kulluk derecesinin artmasına alamet eder.

Kahve falında evin içinde mezar taşı görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında pirincin içinde taş görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında dere içinde taş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabının içinde taş görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında havuz içinde taş görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın içinde taş görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir