AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın içinde taş görmek

Kahve falında arabanın içinde taş görmek

Kahve falında arabanın içinde taş görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işinde de hep başarılı olacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında arabanın içinde taş gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle hoşlandığınız şeyleri yaparak vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında arabanın içinde taş görmek ona emek vereceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında arabanın içinde uyumak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın içinde yılan görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz arabanın içinde görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde sıkışmak yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın içinde ağlamak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini arabanın içinde görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın içinde yanmak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir