AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde yüzmek

Kahve falında evin içinde yüzmek

Kahve falında evin içinde yüzmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, heveslerinin de azalacağına, planlarının bozulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hayatının yoluna gireceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumların üstesinden gelebilmek için daha planlı davranmanız gerekebilir.

Kahve falında evin içinde yüzmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde suda yüzmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında çamur içinde yüzmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lağım içinde yüzmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında buz içinde yüzmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında altın içinde yüzmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında süt içinde yüzmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir