AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık içinde ev görmek

Kahve falında mezarlık içinde ev görmek

Kahve falında mezarlık içinde ev görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, mal sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, anne duasının açılacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık içinde ev gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda insanlar size yardım etmekten memnun olabilir.

Kahve falında mezarlık içinde ev görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında ev içinde mezar görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığın içinde ev görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına inanılır.

Kahve falında çiçekler içinde mezar görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde mezar görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde yatmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında su içinde mezar görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarın içinde olmak harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir