AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin merdiveninin yıkıldığını görmek

Kahve falında evinin merdiveninin yıkıldığını görmek

Kahve falında evinin merdiveninin yıkıldığını görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, darlığa düşeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında evinin merdiveninin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda kafanızı karıştıran ya da size yeni fikirler veren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında evin merdivenlerinin yıkıldığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin merdiveninin yıkıldığını görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin merdiveninin yıkıldığını görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven yıkılması görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  tabir olunur.

Kahve falında yıkılan merdiven görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, üzgün ve karamsar olacağına işarettir.

Kahve falında merdivenin yıkılmasını görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven yıkıldığını görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir