AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde merdiven görmek

Kahve falında suyun içinde merdiven görmek

Kahve falında suyun içinde merdiven görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde merdiven gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmenizi veya bazı işleri çözmenizi sağlayabilecek kişilerin aklını karıştırabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde merdiven görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında ev içinde merdiven görmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde merdiven görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına delalettir.

Kahve falında denizin içinde merdiven görmek fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde merdiven görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, yersiz yere suçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenleri suyla yıkamak böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivene su dökmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyla merdiven yıkamak iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir