AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda içinde kum görmek

Kahve falında oda içinde kum görmek

Kahve falında oda içinde kum görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oda içinde kum gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Kahve falında oda içinde kum görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında odada kum görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işaret eder.

Kahve falında oda dolusu kum görmek derde ve kedere düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kumun içinde yüzmek işten yana şansının açık olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında denizin içinde kum görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kum görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı içinde kum görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kum içinde para bulmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir