AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumun içinde yürümek

Kahve falında kumun içinde yürümek

Kahve falında kumun içinde yürümek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumun içinde yürümek gördüyseniz:

  • İlerlemenize faydası olacak sistemler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında kumun içinde yürümek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında kumun üzerinde yürümek kazançlı bir adım atılacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında sıcak kumda yürümek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumda yürümek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine delalet eder.

Kahve falında kumda yürüdüğünü görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına tabir olunur.

Kahve falında kumlu yolda yürümek işlerin yakın zamanda açılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kum yolda yürümek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kısa sürede başarısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde yürümek hayatının yolunda gideceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir