AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlığın içinde ışık görmek

Kahve falında karanlığın içinde ışık görmek

Kahve falında karanlığın içinde ışık görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlığın içinde ışık gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirdiğiniz veya size yardım borçlu kişilerin teklifleri ya da sunabilecek hizmetleri söz konusu olabilir.

Kahve falında karanlığın içinde ışık görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıktan ışık görmek yeni bir hayat kurulacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta ışık görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, alınganlıkların hasıl olacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta ışık tutmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıkta bir ışık görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıktan ışığa yürümek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta yeşil ışık görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir