AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde gemi görmek

Kahve falında evin içinde gemi görmek

Kahve falında evin içinde gemi görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde gemi gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ailesi sorun olabilir.

Kahve falında evin içinde gemi görmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında gemi içinde olduğunu görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, işlerinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında gemi içinde olmak başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz içinde gemi görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geminin içinde olmak önemli atılımlar yapacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına yorulur.

Kahve falında denizin içinde gemide olmak bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geminin içinde havuz görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde geminin içinde olmak ruhunun da şifaya kavuşacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir