AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi içinde olmak

Kahve falında gemi içinde olmak

Kahve falında gemi içinde olmak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına yorulur.

Kahve falında gemi içinde olmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında gemi içinde olmak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında geminin içinde havuz görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde gemide olmak etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini geminin içinde görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gemi içinde olduğunu görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında geminin içinde olmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde gemi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında deniz içinde gemi görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir