AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi içinde olduğunu görmek

Kahve falında gemi içinde olduğunu görmek

Kahve falında gemi içinde olduğunu görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, aile içinde saadetinin artacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemi içinde olduğunu gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek endişelenmenize neden olabilir.

Kahve falında denizin içinde gemide olmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işini büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında gemi içinde olmak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına yorulur.

Kahve falında geminin içinde havuz görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına yorulur.

Kahve falında deniz içinde gemi görmek iş sahibi olacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini geminin içinde görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gemi içinde olduğunu görmek duymadığı sözleri duyacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında denizde geminin içinde olmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında geminin içinde olmak yaşadığı stresin biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir