AnaSayfa / Genel / Kahve falında geminin içinde havuz görmek

Kahve falında geminin içinde havuz görmek

Kahve falında geminin içinde havuz görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında geminin içinde havuz gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle gerçekleştireceğiniz fikir alışverişleri, belli konularda çözüm üretmenizi, belli planlar yapmanızı ya da bazı kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında geminin içinde havuz görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında havuzda gemi görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geminin içinde olmak üzüleceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında denizin içinde gemide olmak atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında kendini geminin içinde görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işarettir.

Kahve falında denizde geminin içinde olmak yağmur yağmamasına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında gemi içinde olduğunu görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında gemi içinde olmak ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir