AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde duvar görmek

Kahve falında evin içinde duvar görmek

Kahve falında evin içinde duvar görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde duvar gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz var.

Kahve falında evin içinde duvar örmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde duvar görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, başarılarının devamının geleceğine yorulur.

Kahve falında duvarın içinden geçmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında duvar içinden geçmek başının hiç dara düşmeyeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde duvar görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında duvarların içinden geçmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında evin duvarını görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinin duvarlarının çatladığını görmek tersliklerin yoluna gireceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir