AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarını görmek

Kahve falında evin duvarını görmek

Kahve falında evin duvarını görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, elindekileri de yitireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına delalet eder.

Kahve falında evin duvarını gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında evin duvarında delik görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında evin duvarlarını beyaz görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarına tırmanmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında evin duvarını yıkamak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarını silmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, acı tecrübeler edineceğine işaret eder.

Kahve falında evin duvarını kirli görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde duvar görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında evin duvarlarını yıkmak saygınlığa, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir