AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde dere görmek

Kahve falında evin içinde dere görmek

Kahve falında evin içinde dere görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, bedeninin de iyileşeceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde dere gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz konusunda alçak gönüllü olmayın.

Kahve falında evin içinde dere görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında derenin içinde yüzmek hem de işinde söz sahibi olacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında dere içinde balık görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında dere içinde durmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına işarettir.

Kahve falında orman içinde dere görmek az da olsa feraha çıkılacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında dere içinde yürümek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında dere içinden geçmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında derenin içinde yılan görmek hayattan daha zevk alacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir