AnaSayfa / Genel / Kahve falında orman içinde dere görmek

Kahve falında orman içinde dere görmek

Kahve falında orman içinde dere görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, anlaşmalardan cayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orman içinde dere gördüyseniz:

  • Sizinle aynı düşünce ya da endişeleri paylaşan kişilerle ortak hareket etme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında orman içinde dere görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ormanda dere görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında orman içinde yol görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine delalettir.

Kahve falında orman içinde koşmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret eder.

Kahve falında orman içinde ev görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine inanılır.

Kahve falında ormanın içinden geçmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında ormanın içinde deniz görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ormanın içinde yılan görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir