AnaSayfa / Genel / Kahve falında derenin içinde yüzmek

Kahve falında derenin içinde yüzmek

Kahve falında derenin içinde yüzmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında derenin içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Yardım ya da teklifleri geri çevirmemenizde fayda var.

Kahve falında derenin içinde yüzmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına yorulur.

Kahve falında dere suyunda yüzmek işlerinin iyi gideceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında derede ters yüzmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına inanılır.

Kahve falında kirli derede yüzmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında derede yüzdüğünü görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yüksek moralli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığ derede yüzmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, ticarette yol katedeceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz derede yüzmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına yorulur.

Kahve falında bulanık derede yüzmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir