AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin etrafının yandığını görmek

Kahve falında evin etrafının yandığını görmek

Kahve falında evin etrafının yandığını görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin etrafının yandığını gördüyseniz:

  • İlişkileri kuvvetlendirme amacındasınız.

Kahve falında evin etrafının yandığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında etrafın yandığını görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına alamet eder.

Kahve falında evin etrafında köpek görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında evin etrafında yeşillik görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında evin etrafında yılan görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında kalabalık görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında evin etrafında polis görmek iş ve mekan değiştireceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin etrafını süpürmek geçim sıkıntısının biteceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir