AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarını kırmak

Kahve falında evin duvarını kırmak

Kahve falında evin duvarını kırmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, gelişmelerin olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarını kırmak gördüyseniz:

  • Rüzgarı arkaya alıp ilerlemekte fayda var.

Kahve falında evin duvarını kırmak kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvar saati kırmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını kırmak kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet eder.

Kahve falında evin camlarını kırmak sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında evin camını kırmak hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının evinde bardak kırmak duygusallığın ön plana çıkacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında evin duvarında yılan görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin duvarının yıkılması görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir