AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarında yılan görmek

Kahve falında evin duvarında yılan görmek

Kahve falında evin duvarında yılan görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında evin duvarında yılan gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak veya tam tersi belli bir pozisyondan kurtulmak için mücadele etmeniz gerekebilir.

Kahve falında evin duvarında yılan görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde duvar örmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, korkularının üzerine gideceğine alamet eder.

Kahve falında evin duvarını yıkmak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin duvarında böcekler görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarlarının çatladığını görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin duvarlarını kazımak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarında küf görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, beklenilen takdiri alacağına inanılır.

Kahve falında evin duvarlarında rutubet görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir