AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar saati kırmak

Kahve falında duvar saati kırmak

Kahve falında duvar saati kırmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında duvar saati kırmak gördüyseniz:

  • Kime güvenebileceğiniz konusunda tereddütlü olmanız, kendi başınıza altından kalkamayacağınız işlerin veya problemlerin altında ezilmenize neden olabilir.

Kahve falında duvar saati kırmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında saat kırmak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında saat kırmak görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, kazancının ilk önce azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saatini kırmak sürekli tartışacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kol saati kırmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında evin duvarını kırmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü duvar saati görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında antika duvar saati görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir