AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarları kirli görmek

Kahve falında duvarları kirli görmek

Kahve falında duvarları kirli görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, aile içinde de bereketin artacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, iyilik ve hayır bulacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarları kirli gördüyseniz:

  • Belli konularda yolunuz açılıyor ya da belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek, sizi yönlendiren kişi veya işaretler önünüzde beliriyorlar.

Kahve falında duvarı kirli görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarları kirli görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, evlatlarından hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarını kirli görmek ayağının tökezlemeyeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına işarettir.

Kahve falında evin duvarlarının kirlendiğini görmek aradaki buzların eritileceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirlenmiş duvar görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına alamet eder.

Kahve falında kirli duvar görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, çok hayırlı şeylere yorulmaktadır.

Kahve falında kirli duvarı silmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına yorulur.

Kahve falında duvarın kirlendiğini görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir