AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın kirlendiğini görmek

Kahve falında duvarın kirlendiğini görmek

Kahve falında duvarın kirlendiğini görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, geçim derdinden kurtulacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, başarılarının kalıcı olacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarın kirlendiğini gördüyseniz:

  • Devam eden bir ilişkiniz varsa size bazı olumsuz şeyler söyleyebilirler.

Kahve falında kirli duvarı silmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarı kirli görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarda kir görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine işarettir.

Kahve falında duvarları kirli görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına delalet eder.

Kahve falında evin duvarlarını kirli görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, imkân sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında evin duvarlarının kirlendiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında duvarın kirlendiğini görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında kirlenmiş duvar görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, çalışmalarının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir