AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli duvar görmek

Kahve falında kirli duvar görmek

Kahve falında kirli duvar görmek kötü halinden eser kalmayacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli duvar gördüyseniz:

  • Ciddi konuşmalar bazı ilişkilerin kuvvetlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında evin duvarlarını kirli görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında evin duvarlarının kirlendiğini görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli duvarı silmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarın kirlendiğini görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında evin duvarını kirli görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarda kir görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına delalet eder.

Kahve falında kirli duvar görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında kirlenmiş duvar görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir