AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarlarını yıkmak

Kahve falında evin duvarlarını yıkmak

Kahve falında evin duvarlarını yıkmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarını yıkmak gördüyseniz:

  • Şans oyunlarında başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında evin duvarlarını yıkmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, aşkının da kalıcı olacağına alamet eder.

Kahve falında evin duvarını yıkmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin duvarını yıkmak nerede hata yaptığını sorgulayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında duvarı yıkmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev duvarını yıkmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına yorulur.

Kahve falında taş duvar yıkmak güzel günlerinin geride kalacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında duvar yıkmak itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında duvarları yıkmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir