AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evin çatısının çöktüğünü görmek

Kahve falında bir evin çatısının çöktüğünü görmek

Kahve falında bir evin çatısının çöktüğünü görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir evin çatısının çöktüğünü gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Kahve falında evin çatısının çöktüğünü görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında evinin çatısını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısını yandığını görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında evinin çatısının uçtuğunu görmek huzursuzlukların son bulacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında evin çatısında olduğunu görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında evin çatısı yandığını görmek barış ve sevgi içinde olacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısının yapıldığını görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısına tırmanmak yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir