AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısına tırmanmak

Kahve falında evin çatısına tırmanmak

Kahve falında evin çatısına tırmanmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin çatısına tırmanmak gördüyseniz:

  • Uzun süreli imzalar atılabilir.

Kahve falında evin çatısına tırmanmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet eder.

Kahve falında çatıya tırmanmak uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin duvarına tırmanmak kazançlı işler yapılacağına, işlerini düzene sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin çatısını görmek verimliliğinin de artacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir evin çatısının yandığını görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin çatısını yıkmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine alamet eder.

Kahve falında evin çatısının yıkıldığını görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, dünya malı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında evin çatısından su aktığını görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, yakında hedefine ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir