AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısını görmek

Kahve falında evin çatısını görmek

Kahve falında evin çatısını görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, rahatsızlık vereceğine inanılır.

Kahve falında evin çatısını gördüyseniz:

  • Biraz problemli olsa da olaylar netlik kazanıyor.

Kahve falında evin çatısını yanıyor görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında evinin çatısı uçmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında evin çatısının yıkılmasını görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin çatısı görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına delalettir.

Kahve falında evin çatısı çökmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına inanılır.

Kahve falında evin çatısı uçmak iş hayatında çok zarar edileceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısının yıkıldığını görmek kariyer sahibi olacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısında olmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir