AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan atladığını görmek

Kahve falında çatıdan atladığını görmek

Kahve falında çatıdan atladığını görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında çatıdan atladığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Kahve falında çatıya atlamak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulur.

Kahve falında çatıdan atladığını görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısından atlamak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatılı ev görmek emeklerinin heba olacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında çatının üzerinde oturmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ev çatısı tamir etmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gönül sızılarının dineceğine işarettir.

Kahve falında bir evin çatısının yıkıldığını görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatışma altında kalmak hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, arkasından iyi konuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir