AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısını onarmak

Kahve falında evin çatısını onarmak

Kahve falında evin çatısını onarmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını onarmak gördüyseniz:

  • İnsanları çok kolay etkileyebileceksiniz, tesirli enerjileriniz var.

Kahve falında evin çatısını onarmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatıyı onarmak hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çatı onarmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında ev çatısı onarmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, para pul sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında bir yeri onarmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıkılan duvarı onarmak uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında evi onarmak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Kahve falında kabeyi onarmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir